Porazom se oprostili od sezone 2011/12 19.05.2012.

Sezona označena uspješnom

Turbulentna sezona Košarkaškog kluba Zadar, porazom je od Cibone došla do svog kraja. Rezultatom 62-85 gosti iz Zagreba ispratili su Zadrane na ljetni odmor.

Unatoč uvjerljivom porazu, zadarska je publika dugotrajnim aplauzom i pozivom na "bis" zahvalila svojim košarkašima na ipak uspješno odrađenoj sezoni, u kojoj je izboren jedini zacrtani sportski cilj, a to je ekspresni povratak u regionalnu ligu.

Krenuvši od predsjednika UO Edvina Šimunova, sportskog direktora Branka Skroče, pa sve do trenera Aleša Pipana, svi su od reda sezonu prolasili uspješnom, ali su isto tako naglasili da je pred njima težak i naporan rad slaganja momčadi za narednu sezonu, u kojoj će se pokušati pod svaku cijenu izbjeći lanjski fijasko, odnosno ispadanje iz ABA lige.

Klupski su se djelatnici, ali i stručni stožer i igrači, zahvalili navijačima koji su ih od početka sezone pratili kako na domaćim, tako i na gostujućim utakmicama, a posebna im zahvala ide što su naše košarkaše ovacijama ispratili na ljetni odmor...

2012-05-19

Galerija: KK Zadar - KK Cibona

Sponzori