Poraz u Rusiji 19.01.2011.

Lokomotiv Kuban ostavio Zadar na -18, ulaz protiv Zvezde slobodan

U prvoj utakmici drugoga kruga Eurochallenge kupa košarkaši Zadra poraženi su od momčadi Lokomotiv Kubana iz Krasnodara rezultatom 87-69.

Kvalitetniji domaćini nisu ostavili Zadranima puno šansi u pobjedu, a sve je jasno bilo od početka. Minimalni zaostatak gosti su držali tek na otvaranju utakmice, a domaćini su brzo došli do dvoznamenkaste prednosti koju su držali dobar dio susreta.

Zadrani su teško nalazili put do koša, Rusima to nije bio problem, pa se na veliki odmor otišlo s 15 koševa u minusu Zadra, bilo je 43-28.

Momčadi Zadra glavu iznad vode držao je raspoloženi Pavle Marčinković sa svojim koševima. U nastavku su se domaćini opustili, Zadrani polako smanjivali zaostatak i 4 minute prije kraja stigi na -9. Brzo je ruska momčad stvari dovela na svoje mjesto, rutinski su odradili ostatak utakmice i završilo je -18 za Zadar.

 

Svi na Zvezdu

Uprava KK Zadar odlučila je da ulaz na subotnju utakmicu bude slobodan, stoga svi na Višnjik podržati Zadar u ovoj važnoj utakmici!

 

Prvi strijelac momčadi sa Višnjika bio je Pavle Marčinković sa 14 koševa, kod domaćina isti broj koševa postigao je trojac Massey, Chalmers i Tucker.

U sljedećem, drugom kolu drugog kruga ovog natjecanja Zadru u goste stiže češki Prostejov u utakmici koja se igra u utorak, 25. siječnja.

A prije toga u subotu u 17 Zadrane očekuje regionalne utakmica sezone. Na Višnjik u 18. kolu stiže direktni suparnik za ostanak u ligi, beogradska Crvena zvezda.

 

Sponzori