Edvin Šimunov novi predsjednik KK Zadar 28.12.2010.

"Budimo kao jedan i volimo ovaj klub iznad svega"

Na redovnoj skupštini KK Zadar održanoj 27. prosinca 2010. donesene su sljedeće odluke:

Prihvaćena je ostavka dosadašnjeg predsjednika  Dina Perovića, a za novog predsjednika izabran je Edvin Šimunov.

Mario Bebić, Zoran Stojić i Alan Kociper razriješeni su članstva u Upravnom odboru, a novi članovi su: Grozdana Perić, Željko Predovan i Svemir Bašić.

Dužnosti predsjednika Nadzornog odbora razriješen je Edvin Šimunov, a novo ime koje će obnašati ovu dužnost je Dražen Grgurović.

Usvojeno je izvješće revizijske kuće za razdoblje od 2005. zaključno sa 31. prosinca 2009. prema kojem su stvoreni uvjeti za preoblikovanje KK Zadar iz Udruge građana u Športsko dioničko društvo.

Jednoglasno je usvojena odluka o preoblikovanju KK Zadar.

 

Prvi dojmovi novog predsjednika KK Zadar

Pozivam sve da budemo kao jedan i da volimo ovaj klub iznad svega, jer se tako predstavljamo u svijetu, kao grad košarke. Napunimo Višnjik, želio bih da dvorana bude puna do kraja prvenstva bez obzira na rezultat jer je to pomoć koju naši igrači trebaju. Jedino tako možemo uspjeti. Donosim svoju bezuvjetnu ljubav prema Zadru, i nikome u gradu ne priznajem da voli ovaj klub više od mene. Donosim i kontinuitet u upravljanju jer do jučer sam bio u Nadzornom odboru, i pokušat ću upravljanje klubom dići na novu razinu-prve su riječi Šimunova kao predsjednika KK Zadar.

 

Predsjednik je najavio i brzi sastanak sa Tornadom, neraskidivim Zadrovim saveznikom sa tribina.

Tornado je uvije dobrodošao i uvijek računam na njih. Osobno ću organizirati sastanak s njima, otvoreno reći što je pokazala revizija, te što smo u mogućnosti napraviti a što nismo. Nadam se da će imati razumijevanja- zaključio je Šimunov.

Sponzori