Novi poraz u tijesnoj završnici 12.11.2010.

Igokea slavila na svom terenu 78-75

Košarkaši Zadra doživjeli su peti poraz u regionalnoj natjecanju. Bolja od njih bila je momčad Igokee iz Aleksandrovca rezultatom 78-75. Opet su Zadrani ostali kratki za tri koša, završnice im nikako ne idu, a tako je od samog početka sezone.

U susret su Zadrani ušli raspoloženiji, vukao je na otvaranju Dundović. Nervozu domaćina gosti su dobro koristili i brzo došli do 18-5. Brzo su igrači Igokee zbrojili svoje redove, u 14. minuti došli do izjednačenja, a igralo se u egalu sve do velikog odmora. I tada je rezultat bio neodlučen, svaka je momčad postigla po 44 koša.

I nastavak je donio sličan scenarij. Car i Vitkovac vukli su svoje suigrače, ali osjetniju rezultatsku razliku ni jedna momčad nije uspjela sagraditi. Igralo se koš na koš, a egal se prenio i u završnicu. U njoj su domaćini imali malu prednost, Zadar se trošio pokušavajući je sustići, ali domaćini su imali više mirnoće u posljednjim trenucima i bodovi su ostali u Laktašima.

 

Bili smo loši u izvođenju slobodnih bacanja i to nas je odvelo u poraz. Šteta što nismo iskoristili ni ovu priliku-kratak je bio Jusup nakon utakmice.

 

Kod Zadra najviše je pokazao Marko Car završivši utakmicu s 20 koševa. Po 9 poena postigli su Pavle Marčinković i Ivan Batur. U redovima Igokee prvo ime bio je Čedomir Vitkovac sa 21 košem.

 

Sponzori