Nazor uoči gostujuće utakmice sa Cedevitom 27.12.2018.

ABA liga, 13. kolo

Košarkaši Zadra u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici, u sklopu 13. kola ABA lige, u Draženovom domu gostuju kod Cedevite. Utakmica se igra u subotu u 19 sati. 

Nakon prekinutog pobjedničkog niza i kratke božićne stanke, trener Zadra, Ante Nazor očekuje dobar nastup svoje momčadi.  

"Idemo u goste jednog vrlo dobrog protivnika koji je izuzetno podigao svoju sportsku formu. Mi moramo biti maksimalno organizirani i jednostavno otkloniti one nedostatke koji su nas koštali poraza na domaćem terenu protiv FMP-a, a to je prvenstveno jedna obrambena agresivnost, odgovornost i disciplina igre."

Dodaje kako je potrebno da momčad bude maksimalno motivirana i borbena.

"Ako nema kontre da se odigra timski, da se igrači jednostavno nalaze u boljoj i čišćoj situaciji i za realizaciju i jednostavno da izgledamo kao tim u svim segmentima. Ako budemo na tragu toga djelovali, siguran sam da ćemo imati izglede okrenuti utakmicu u našu korist. Cedevita je, jasno, favorit i momčad koju jako respektiram, ali ipak moramo biti svjesni svoje snage i istaknuti dobre stvari. Jednostavno moramo ići s velikom vjerom u tu utakmicu", poručuje Nazor. 

Prijenos utakmice možete pratiti na TV kanalu Arena Sport 1. 

#igrajZadre

Sponzori