Zadar nastavlja gostujući pobjednički niz u ABA ligi 04.11.2018.

ABA liga, 6. kolo

Zadrani su u utakmici 6. kola pobjedili Krku 77 - 78 i povezali drugu gostujuću pobjedu u ABA ligi.

U napetoj utakmici košarkaši Zadra donijeli su kući još jednu gostujuću pobjedu te su se odmah po završetku zaputili kući gdje ih već danas u 20 sati očekuje domaća utakmica HT Premijer lige protiv KK VROS iz Osijeka.

"Jako teška pobjeda na isto tako teškom gostovanju. Čestitam svojim dečkima na pobjedi, protivniku na korektnoj borbi, ali i gledateljima jer smo uživali u atmosferi. Što se tiče utakmice, mogli smo je prelomiti sigurno šest puta, ali imali smo previše izgubljenih lopti i dopustili smo puno napadačkih skokova. Krka je pokazala veliku čvrstoću i dobar sustav tako da njihove pobjede protiv Mornara i Partizana nisu bile slučajne. Nama je ova pobjeda važna jer bili smo usamljeni na dnu ljestvice. Sada imamo pobjede s dva gostovanja što nam je motiv da dobru igru iz dijelova tih utakmica preslikamo na svih 40 minuta", poručio je nakon utakmice trener Zadra Ante Nazor. 

Sinoć je najbolji u redovima pobjednika bio Luka Božić koji je susret završio sa sjajnih 19 poena, te po devet skokova i asistencija. Dobru je partiju pružio je i William Magarity koji je dodao 15 koševa uz pet skokova, dok je najefikasniji u domaćim redovima bio Domen Bratož s 18 koševa.

Sponzori