Nazor: Krku arhivirati, Osječane pobijediti 04.11.2018.

Zadar u nedjelju dočekuje VROS

Košarkaši Zadra u 5. kolu HT Premijer lige u nedjelju od 20 sati u Krešinom domu dočekuju momčad Vrijednosnica Osijek. Zadrani će, tako, morati vrlo brzo zaboraviti sinoćnju pobjedu kod Krke u ABA ligi, jer je već danas pred njima novi, zahtjevan protivnik.

- Osječani su vrlo dobro ušli u sezonu, imaju samo jedan poraz u domaćem prvenstvu, za razliku od nas. Očekuje nas teška utakmica, oni su momčad popunjena na svim pozicijama, imaju dobre domaće igrače i dosta kvalitetne strance, vrlo dinamične i poletne koji ostvaruju prednost - kaže trener Ante Nazor i dodaje da se sinoćnja pobjeda protiv Krke mora što prije arhivirati.

- Mi zaista moramo u hodu otklanjati nedostatke koje smo pokazali protiv Krke, u prvom redu u kontroli skoka i izgubljenim loptama. Pred našom publikom moramo nametnuti svoj ritam, diktirati tijek utakmice i jednom čvrstinom u igri nastojati svladati protivnika što je moguće prije.

Važna pobjeda u Novom Mestu podignula je samopouzdanje u svlačionici Zadra i igrači s optimizmom dočekuju ogled s Osječanima.

- Naravno da nije lako igrati dvije utakmice unutar 24 sata, ali mi smo profesionalci i ući ćemo maksimalno motivirani. Cijenimo gostujuću momčad koja je dobro ušla u sezonu i zasigurno želi nastaviti dobar ritam. Ipak, mi igramo našoj dvorani i moramo se postaviti čvrsto te doći do pobjede. Vjerujem da će tako i biti - poručuje Mislav Brzoja. 

 

 

Sponzori