Pipan zadovoljan, još se traži centar 08.09.2018.

Izjave nakon ogleda Zadra i Diadore

Sportsko-humanitarni spektakl odigran sinoć u Jazinama u potpunosti je ispunio očekivanja. Zadar je u prijeteljskom ogledu svladao Diadoru 93-56, a gotovo 2500 navijača u Jazinama kupnjom ulaznica pomoglo je humanitarnu akciju koju je pokrenula navijačka skupina Tornado. 

Aleš Pipan, trener Zadra:

„Drago mi je zbog navijača da je priredba uspjela. Što se tiče same igre, imali smo snažan trening prijepodne te mi je bilo najbitnije da se igrači rastrče i osjete atmosferu, te naravno da se nitko ne ozlijedi. Treba nam još barem jedan igrač ispod koša. Svaki dan smo u potrazi, analiziramo, gledamo i nadam se da ćemo ga u najkraćem roku pronaći i dovesti u Zadar.

Šime Špralja, kapetan Zadra:

„Bilo mi je iznimno drago zaigrati još jednom u Jazinama. Zahvalio bih se organizatorima i drago mi je što je utakmica imala humanitarni karakter koji je svemu dao dodatan smisao. Željeli smo odraditi što jači trening pošto kasnimo s nekim stvarima te se moramo još brže uigravati.“

Mario Pešut, trener Diadore:

„Veliko je iskustvo bilo voditi momčad u ovakvoj atmosferi i pred ovako predivnom publikom gdje smo vidjeli puno nasmijanih lica i zadovoljnih Zadrana koji navijaju i pjevaju. Kada sam to vidio znao sam da smo uspjeli u naumu. Mislim da je ovo jedna zaista lijepa i pozitivna priča pokrenuta od strane mladih ljudi koji su dali sve od sebe u njenoj provedbi."

Leon Mihić, igrač Diadore:

„Zahvalio bih se svima koji su ovo organizirali i zahvalio bih se Voštarnici koja mi je dozvolila da se priključim treninzima Diadore. Ovo je puno veća razina košarke od one koju sam do sada igrao. Danas mi se ispuno dječački san. Je da sam bio u drugoj ekipi, ali prelijepo je bilo zaigrati pred punim Jazinama.“

 

Sponzori