U petak se u Jazinama predstavljaju Zadar i Diadora 04.09.2018.

Utakmica je humanitarnog karaktera

Košarkaški klub Zadar, Košarkaški klub Diadora i Udruga navijača Tornado Zadar zajedničkim snagama organiziraju humanitarnu utakmicu koju će ova dva zadarska kluba odigrati u petak u 20 sati u legendarnim Jazinama. Dio prihoda ići će za pomoć Udruzi za Down sindrom Zadarske županije, a dio gradskim osnovnim školama za kupnju novih lopti.

Ovom prilikom košarkaši Zadra po prvi će put predstaviti momčad za novu sezonu, dok će se prvi put predstaviti i momčad iz novog gradskog kluba Diadora koji će ove sezone igrati Drugu hrvatsku ligu jug.

“Ovo je dobra prilika da se obje momčadi predstave za novu sezonu i da s nama bude i naša navijačka skupina Tornado. Zahvaljujem se navijačima na inicijativi i napravit ćemo sve da cijeli događaj protekne u jednom svečanom tonu”, rekao je direktor KK Zadar Željko Žilavec. 

“Drago mi je neizmjerno zbog ove utakmice. Ponovno smo u Jazinama, utakmica je humanitarnog karaktera i to protiv novog kluba u gradu. Nadam se da će Jazine biti pune da i naši mlađi igrači osjete kakav je to užitak igrati u toj dvorani”, poručio je kapetan Šime Špralja. 

Karte po cijeni od 20 kuna u prostorijama Udruge navijača Tornado od 18-23 sata. Na dan utakmice karte će se prodavati cijeli dan ispred dvorane. 

Karte su dostupne i u:

– Cb Arkada

– Cb Baketina (Ričine)

– Cb Mala Vala (Relja)

– Cb Nita (Bulevar)

– Cb In (Voštarnica)

– Cb Liberty (Bili Brig)

– Cb Point (Stanovi)

– Cb Terra (Borik)

– Cb Osmica (Privlaka)

Sponzori