Počinje polufinalna serija: Nema nepoznanica, ali ni favorita 11.05.2018.

Cibona u subotu u Krešinom domu

U subotu kreće polufinalna serija doigravanja HT Premijer lige. Zadar će od 19 sati u Krešinom domu ugostiti najvećeg rivala – Cibonu.

„Napokon je stiglo i to polufinale. Izgleda da smo ove sezone suđeni jedni drugima. Znamo da momčad Cibone može i zna puno više nego li su to prikazali posljednje vrijeme. Mi smo toga svjesni i ne zamaramo se razmišljanjima da je Cibona u lošoj formi", ističe trener Zadra Aramis Naglić.

Ove sezone Zadar i Cibona susretali su se pet puta, od čega je Naglićeva momčad četiri puta izlazila kao pobjednik. Ipak, poraz u polufinalu kupa podsjetnik je da 'Vukovi' mogu biti iznimno opasni.  

„Nema nepoznanica, ali nema ni favorita. Igramo protiv momčadi koja ima tri aktualna reprezentativca. Protiv momčadi u kojoj se nalaze Žorić, Tomas, Rozić i Uljarević, ne možeš kazati da si favorit. Bit će to tvrde utakmice u kojima će pobjedu odnijeti detalji. Mi iskreno jedva čekamo početak utakmice. Veseli nas to polufinale i s takvim stavom i želimo ući u utakmicu.“

Na poluvremenu subotnje utakmice organizirana je i nagradna igra u kojoj će netko iz publike biti u prilici osvojiti dres Dražena Petrovića, a posebni gosti bit će osnovnoškolski prvaci Hrvatske u košarci, OŠ Šime Budinića, srednjoškolski prvaci, Gimnazija Franje Petrića te polaznici OŠ Voštarnica.

 „Došli smo do ovog polufinala nakon jedne odlične sezone i mislim da smo zaslužili ulazak u finale zbog svega što smo prikazali. Mi smo spremni, izgledamo dobro u kontinuitetu i to sada trebamo pretočiti u utakmice s Cibonom", poručuje Naglić.

Zbog velikog zanimanja publike za ovu utakmicu, blagajne ŠC Višnjik su otvorene već u petak od 10 do 18 sati. U subotu se blagajne otvaraju također u 10 sati, a ulaznice će biti u prodaji sve do početka treće četvrtine.

Sponzori