Želimo nastaviti niz pobjeda pred doigravanje 18.04.2018.

Zadar dočekuje Vrijednosnice Osijek

Košarkaši Zadra u 24. kolu HT Premijer lige ugostit će momčad Vrijednosnice Osijek. Utakmica se igra u srijedu od 19 sati u Krešinom domu.

- Utakmicu s Osijekom želimo prije svega iskoristiti kako bismo popravljali neke stvari koje su se pokazali manje dobrima u proteklom razdoblju. To su u prvom redu pritisak na lopti i agresivnost. Jedan od glavnih ciljeva bit će nam da pokušamo dobiti taj segment kroz utakmicu i popraviti ga pred doigravanje. Osijek je momčad koja igra dosta strpljivo, dosta organizirano i na mali broj poena. Pokušat ćemo ubrzati igru zahvaljujući obrani i odigrati utakmicu sa što više kontranapada - rekao je trener Zadra Aramis Naglić.

Zadar je sa 20 pobjeda i jednim porazom na diobi prvog mjesta s Cedevitom dok su Osječani deveti uz omjer od 7 pobjeda i 14 poraza.

- Vrijednosnice se bore za play-off tako da će sigurno u utakmicu ući maksimalno motivirani. No, mi idemo na pobjedu pa da ligu završimo kako treba jer očekuju nas još samo utakmice s momčadima iz donjeg dijela ljestvice. Želimo nastaviti niz pobjeda i doigravanje dočekati spremni - poručuje krilo Zadra Domagoj Vuković, nekadašnji igrač osječke momčadi. 

 

Sponzori