Želimo izboriti šestu poziciju 11.03.2018.

Zadar gost Petrol Olimpije

Košarkaši Zadra u posjednjem, 22. kolu ABA lige gostuju kod Petrol Olimpije. Utakmica se igra u dvorani Stožice u nedjelju od 21 sat.

U 22. kolu ABA lige Zadar gostuje kod Petrol Olimpije.
Aramis Naglić, trener Zadra: 
„Olimpija je kvalitetna ekipa koja se dodatno trgnula promjenom trenera. Dobili su FMP u gostima što nije mala stvar. Premda imaju problema s ozljedama, radi se dobroj momčadi. Želimo odigrati najbolje što možemo i izboriti šestu poziciju.“
Domagoj Vuković, igrač Zadra: 
„Idemo zaključiti ABA ligu na najbolji način, dat ćemo sve od sebe da pokušamo pobijediti i potvrditi šesto mjesto. Petrol Olimpija je ekipa koja se digla u odnosu na nasu zadnju utakmicu. Mi ćemo i bez Graya morati uložiti dodatne napore da ostvarimo zacrtano. Vjerujem u našu momčad i siguran sam da ćemo odigrati maksimalno kvalitetnu utakmicu s ciljem da upišemo pozitivan rezultat.“

„Olimpija je kvalitetna ekipa koja se dodatno trgnula promjenom trenera. Dobili su FMP u gostima što nije mala stvar. Premda imaju problema s ozljedama, radi se dobroj momčadi. Želimo odigrati najbolje što možemo i izboriti šestu poziciju“, poručio je trener Zadra Aramis Naglić. 

Zadar je uoči zadnjeg kola držao šestu poziciju sa 10 pobjeda i 11 poraza, dok Olimpija ima jednu pobjedu manje. 

„Idemo zaključiti ABA ligu na najbolji način, dat ćemo sve od sebe da pokušamo pobijediti i potvrditi šesto mjesto. Petrol Olimpija je ekipa koja se digla u odnosu na nasu zadnju utakmicu. Mi ćemo i bez Graya morati uložiti dodatne napore da ostvarimo zacrtano. Vjerujem u našu momčad i siguran sam da ćemo odigrati maksimalno kvalitetnu utakmicu s ciljem da upišemo pozitivan rezultat“, kaže krilni igrač Zadra Domagoj Vuković. 

Sponzori