Pobjedom zaključiti uspješnu sezonu 04.03.2018.

Posljednja domaća utakmica Zadra u ABA ligi

Košarkaši Zadra u 21. kolu ABA lige u Krešinom domu ugostit će momčad Mege Bemax. Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom u 21 sat.

- O momčadi Mege znamo gotovo sve. Njihov zaštitni znak je atletska košarka, brzih napada i agresivne obrane. Iznimno su mlada i talentirana momčad. Oni su, baš kao i mi promijenili sastav u odnosu na prvi međusobni ogled. Nama nedostaje Bostic, a u regionalnoj ligi ne možemo koristiti Graya. Njima se ozlijedio Ognjen Jaramaz, a vjerojatno za ovu utakmicu neće moći računati na Kostju Mušidija i Stefana Fundića. No, unatoč tome očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se da ćemo sezonu domaćih utakmica u ABA ligi zaključiti pobjedom. Velika nam je želja doći do desete ovosezonske pobjede da završimo u gornjem dijelu ljestvice. To bi nam bila nagrada za dobre partije ove sezone – kazao je trener Zadra Aramis Naglić.

Uoči ogleda s Megom, Zadar je u subotu odigrao prvenstveni ogled kod Škrljeva kojeg je uvjerljivo riješio u svoju korist (99-82). Najefikasniji kod Zadrana u toj je utakmici, uz Stevena Graya, s 19 koševa bio raspoloženi Mislav Brzoja.

- Iako je sve više manje poznato uoči završna dva kola ABA lige, velika nam je želja doći do desete pobjede ove sezone. Iako je Mega ostala bez par glavnih igrača i dalje je to respektabilna momčad, koja igra s visokom energijom. Kako bismo dobili utakmicu moramo odgovoriti istim tempom i smanjiti broj naših pogrešaka protiv njihovog presinga. Ovo nam je posljednja domaća utakmica ove sezone u regionalnom natjecanju i svakako da je želimo zaključiti pobjedom - poručio je Brzoja. 

 

Sponzori