Naglić: Moramo ostati čvrsto na zemlji 11.12.2017.

U Krešin dom stižu Budućnost pa Šibenik

Pobjedom (87-63) kod Hermes Analitice u 9. kolu HT Premijer lige košarkaši Zadra nastavili su seriju pozitivnih rezultata. 

- Zadovoljan sam kako smo to odradili. Dobro smo podijelili minutažu i gostovanje smo odigrali na vrlo zadovoljavajućoj razini. Bilo je važno sačuvati dobro ozračje uoči vrlo zahtjevnih utakmica koje su pred nama – kaže trener Zadra Aramis Naglić. 

Pred Naglićevim igračima uistinu su zahtjevni izazovi tijekom idućih sedam dana. Najprije će u derbiju 12. kola ABA lige u petak (18 sati) u Krešinom domu dočekati Budućnost, trenutno vodeću momčad regionalnog natjecanja. U ponedjeljak će u derbiju 10. kola HT Premijer lige (20 sati) ugostiti momčad Šibenika. 

- Razmišljamo o prvoj sljedećoj utakmici koja je pred nama, a to je Budućnost. Momčad je to koja je prva na ljestvici i igra zaista dobru košarku. Mi smo ih u prvom kolu ABA lige umalo iznenadili, ali smo sada u puno boljoj formi. Igramo pred svojim navijačima i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu.

Strateg Zadra posebno je ponosan na činjenicu da je u svlačionici stvorena odlična atmosfera i da svi dišu kao jedan…

- Na tome sam inzistirao od početka sezone. Smatram da je to jedan od ključnih faktora za stabilnost momčadi. U tome su nam pomogle i pobjede, ali ono što je najvažnije – sada imamo pravu kemiju unutar svlačionice i to moramo iskoristiti i u idućim utakmicama. Naravno, ne smijemo previše ni poletjeti, moramo ostati čvrsto na zemlji – poručuje Naglić. 

 

Sponzori