Jazine spremne za ogled veterana Zadra i Olimpije 21.11.2017.

Proslava 80. rođendana Pina Giergie

Veterani KK Zadar organiziraju proslavu 80. rođendana košarkaške legende Giuseppea Pina Giergie. Utakmica se igra u Jazinama u srijedu 22. studenoga s početkom u 18 sati. Cijena ulaznica je 10 kuna za istočnu, 20 kuna za južnu i 30 kuna za zapadnu tribinu, a ulaznice se mogu nabaviti u utorak do 16.30 sati na blagajni ŠC Višnjik te u srijedu od 10 sati do početka utakmice (18 sati) u Posh Pubu pored dvorane Jazine. 

Na utakmici se očekuje velik broj uzvanika. među njima i izaslanik premijera Andreja Plenkovića, državni tajnik Krunoslav Katičić. Premijer je uputio čestitku slavljeniku te izrazio žaljenje što neće biti dijelom košarkaškog spektakla zbog državničkih obveza u inozemstvu.

U četvrtak 23. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar s početkom u 11 sati održat će se promocija dvojezične fotomonografije "Stvarnost i mit" posvećene Giergii. Autori knjige su zadarski sportski novinari Dražen Žura i Bernard Paleka koji je uz Bernarda Kotlara (tehnička realizacija i grafika) i urednik izdanja. Fotomonografiju je na engleski prevala Jasminka Bajlo.

Sponzori