Naglić pred Zagreb: Pozivamo navijače da nam pomognu 11.10.2017.

Mravi u četvrtak na Višnjiku

Košarkaši Zadra u 2. kolu HT Premijer lige u četvrtak će ugostiti momčad Zagreba. Pobjeda kod MZT-a ohrabrila je zadarske košarkaše uoči dvije domaće utakmice, protiv Zagreba u četvrtak i Partizana u subotu. 

- Pobjeda u Skoplju nam je jedan veliki poticaj za dalje. Tako želimo izgledati i igrati u budućnosti, čvrsto i prilično organizirano. Ja se nadam da ćemo i sljedeće dvije utakmice na Višnjiku, protiv Zagreba i Partizana, odigrati na ovoj razini i pozivam navijače da nam svojim navijanjem s tribina pomognu u tome - poručio je trener Zadra Aramis Naglić. 

Obzirom da je dosta kratak razmak između dvije utakmice, Naglić će pokušati dozirati minutažu. 

- Protiv Zagreba trebamo od početka igrati čvrsto i ozbiljno, a sigurno je da ćemo u određenom dijelu utakmice pokušati dati priliku igračima s klupe, kako bi nositelje donekle odmorili za derbi s Partizanom. Naravno, dosta toga će ovisiti o tijeku utakmice. 

Iako je momčad Zagreba znatno oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, Mislav Brzoja upozorava da se treba ući maksimalno ozbiljno.

- Zagreb je jedna mlada ekipa koja igra energetski moćnu košarku. Nećemo bježati od uloge favorita i učinit ćemo sve da se pred našim navijačima pokažemo u pravom licu. Uvjeren sam da ćemo uz podršku s tribina upisati prvu pobjedu u domaćem prvenstvu - kaže Brzoja.

Utakmica sa Zagrebom igra se u Krešinom domu s početkom u 19 sati.

Sponzori