Košarkaši Zadra podržali hrvatsku reprezentaciju 02.09.2017.

Hrvatska Eurobasket otvorila pobjedom protiv Mađarske

Prigodnom fotografijom objavljenom na klupskim društvenim mrežama, košarkaši Zadra iskazali su podršku hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji koja je jučer otvorila nastup na EuroBasketu, pobjedom protiv Mađarske 67-58.

U sastavu Hrvatske reprezentacije je aktualni kondicijski trener Zadra Jure Šango, tu su i Zadrani Marko Popović i Luka Žorić, te prošlosezonski igrač Zadra Ivan Ramljak. 

Trener Zadra s velikom pozornošću prati i nastupe Hrvatske na EuroBasketu. Jučer su igrači Ace Petrovića teže od očekivanog došli do pobjede protiv Mađarske. 
- Ne bojim se za našu reprezentaciju, imamo dobru momčad i dobrog trenera. Takve utakmice na otvaranju su uvijek teške, pogotovo protiv atipičnih protivnika kakva je Mađarska. Oni su nezgodan protivnik, atletski snažna reprezentacija. Ipak, pobjeda je ostvarena i to je najvažnije. Ja se previše na bojim za naše, uvjeren sam da ćemo biti sve bolji, pogotovo kad budu dolazili snažniji protivnici. Vjerujem da će naša kvaliteta doći do izražaja - zaključuje trener Naglić. 

Trener Zadra Aramis Naglić s velikom pozornošću prati i nastupe Hrvatske na EuroBasketu. 

- Ne bojim se za našu reprezentaciju, imamo dobru momčad i dobrog trenera. Takve utakmice, poput one na otvaranju su uvijek teške, pogotovo protiv atipičnih protivnika kakva je Mađarska. Oni su nezgodan protivnik, atletski snažna reprezentacija. Ipak, pobjeda je ostvarena i to je najvažnije. Ja se previše na bojim za naše, uvjeren sam da ćemo biti sve bolji, pogotovo kad budu dolazili snažniji protivnici. Vjerujem da će naša kvaliteta doći do izražaja - zaključuje trener Naglić. 

Sponzori