Maksimalno ozbiljno protiv Škrljeva 22.12.2016.

Zadar u petak na Višnjiku dočekuje Riječane

Košarkaši Zadra u petak 23. prosinca od 19 sati na Višnjiku će ugostiti momčad Škrljeva, u sklopu 12. kola A-1 lige hrvatskog prvenstva.

- Riječani su nedavno promijenili trenera i sada je u njihovoj igri prisutan potpuno drugačiji koncept. Imaju iskusnog i kvalitetnog trenera i bez maksimalne ozbiljnosti s naše strane nećemo lako do pobjede. Mi smo umorni zbog napornog ritma, no taj umor moramo izbaciti, maksimalno se koncentrirati, pripremiti i odigrati utakmicu na najvećem nivou, najavljuje trener Zadra Neven Plantak koji se osvrnuo i na nesretni poraz od Cedevite u prošklom kolu...

- Kontrolirali smo utakmicu 38 minuta, ali je u završnici nestalo svježine što je odraz velikog broja utakmica s malim fondom igrača. Dečki su dali sve od sebe, no vidljivo je da imamo velike amplitude. Dijelove utakmice odigramo vrhunski pa onda druge dijelove jako loše. Iznimno je teško imati kontinuitet s ovako velikim brojem utakmica i malim fondom igrača. No, trebamo dignuti glave i biti strpljivi. Napredak se vidi, nadam se da ga vide i drugi.

Sve bolji Ivan Vraneš vjeruje u pobjedu protiv Škrljeva kojom bi Zadrani podigli samopouzdanje uoči ABA-ligaškog ogleda protiv Budućnosti koji se igra u ponedjeljak na Višnjiku...

- Škrljevo ne smijemo podcijeniti, moramo pristupiti utakmici maksimalno agresivno i ozbiljno i držati se svojim principa. Ukoliko to tako bude vjerujem da ne bi trebalo biti problema.

Sponzori