Hermes je protivnik kojeg moramo pobijediti 09.11.2016.

Zadar u četvrtak ugošćuje Hermes Analiticu

Košarkaši Zadra u četvrtak 10. studenog (od 19.30 sati) u dvorani Krešimira Ćosića dočekuju momčad Hemes Analitice, u sklopu 6. kola A-1 lige hrvatskog prvenstva. Nakon neugodnog poraza od Jollyja u prošlom kolu, pobjeda se nameće kao imperativ za momčad Ante Matulovića...

- Nemamo previše kalkulacija, Hermes Analitica je protivnik kojeg moramo pobijediti. Dosta smo razgovarali s igračima i vjerujem da se momčad psihološki podignula te da ćemo to potvrditi već u iduće dvije utakmice, protiv Hermesa u domaćem prvenstvu i Mornara u ABA ligi. Ne smijemo puno razmišljati o Hermesu, već se za njih spremati kao za sve protivnike u A-1 ligi. Moramo ući čvrsto, motivirano i pokazati autoritet protiv ekipe koja do sada nije pobijedila u prvenstvu i vjerujem da ćemo to napraviti u velikom ritmu, kazao je Ante trener Zadra Matulović.

Centar Zadra Ivan Marinković uvjeren je da će u idućim utakmicama Zadar ostvariti bolje rezultate...

- Svjesni smo da u zadnjih nekoliko utakmica nismo pružili igre kakve se od nas očekuju. Hermes Analitica je prva prilika da to na neki način ispravimo. Već se pokazalo da se nikoga ne smije potcijeniti u hrvatskom prvenstvu, pa ćemo morati dati sve od sebe za pobjedu i povratak u pravi ritam.

Prema posljednjim informacijama, Lovre Bašić se dobro opravlja te se od 1. prosinca očekuje njegovo potpuno priključenje treninzima prve momčadi.

Sponzori