ZDBT 2016: Zadar za treće mjesto protiv Lokomotiva 25.09.2016.

Utakmica se igra od 18:30 sati

Košarkaši Zadra saznali su suparnika u ogledu za treće mjesto ovogodišnjeg izdanja Zadar Dogus Basketball Tournamenta. Igrači ANte Matulovića za broncu će se boriti protiv ruske momčadi Lokomotiv Kuban, prošlogodišnjeg sudionika Final foura Eurolige...

- Bit će to još jedan odličan test za našu mladu momčad uoči početka sezone. Lokomotiv je favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe da se pred našom publikom pokažemo u što boljem izdanju. Vjerujem da smo u utakmici protiv Budućnosti, borbenošću i zalaganjem, zadovoljili naše navijače, te ih pozivam da i danas dođu na Višnjik i budu nam potpora, rekao je trener Zadra Ante Matulović.

Fenerbahce će i treću godinu za redom igrati finale Zadar Dogus Basketball Tournamenta. U posljednjoj utakmici razigravanja po skupinama momčad Željka Obradovića je nadigrala Cedevitu 77-88.

James William Nunnally i Melih Mahmutglu su postigli po 18, a Ekpeme Friday Udoh 16 koševa u redovima pobjedničke momčadi, dok je kod Cedevite najefikasniji bio Mirza Begić s 18 poena.

U nedjelju nas u dvorani Krešimira Ćosića očekuju tri susreta. U 16 sati Budućnost i Cedevita igraju za 5. mjesto. Zadar i Lokomotiv Kuban od 18.30 bore se za treće, dok je finale između Fenerbahcea i Darussafake na rasporedu u 21 sat.

Sponzori