Borba i zajedništvo - recept za pobjedu protiv Cibone 24.04.2016.

Nismo zaboravili igrati košarku

Košarkaši Zadra u najvećem derbiju hrvatske košarke u Krešinom domu od 19 sati ugostit će momčad Cibone. Utakmica je to 8. kola A-1 Lige za prvaka...

- Nakon Gorice, imali smo dva pripremna treninga na kojima smo se pripremali za večerašnjeg protivnika, te smo pokušali psihološki podignuti momčad. U ovom negativnom ozračju, važno je da igrači shvate želju naših navijača da se borimo do kraja prvenstva te da se maksimalno mobiliziramo i pokažemo kako nismo zaboravili igrati košarku, istaknuo je u najavi susreta trener Zadra Ante Nazor.

Zadar je na domaćem parketu ove sezone Cibonu pobijedio već dva puta, jednom u ABA ligi te jednom u Kupu...

- Na tragu tih utakmica moja momčad mora imati samopouzdanja, jer znaju recept kako pobijediti Cibonu na domaćem terenu. Opet napominjem, najvažniji su borba i zajedništvo te potpora navijača, koji samo traže da ostavimo srce na terenu jer se jedino na taj način možemo suprotstaviti Ciboni.

Najveći hrvatski derbi najavio je i trener Vukova Damir Mulaomerović...

- Sa Zadrom je uvijek derbi bez obzira na cijelu situaciju i vjerojatno su i oni potrošeni kao i mi. Očekujemo jednu dobru utakmicu, bit će dosta teško, osobito zbog poraza koji su doživjeli. Vjerojatno će pokušati izvući pobjedu, a mi ćemo ovome pristupiti maksimalno oprezno i motivirano da uzmemo te bodove.

Prijenos utakmice može se pratiti i na HTV-u 4. 

 

Sponzori