Nazor: Turneja u Beogradu bila je korisna 26.03.2016.

Lakše ozljede Delaša i M. Ramljaka

Nakon mini turneje u Beogradu gdje je Zadar odigrao dvije pripremne utakmice protiv FMP-a i Partizana, trener Ante Nazor osvrnuo se na igru svoje momčadi.

- To su bile prijateljske utakmice u kojima rezultat nije bio u prvom planu, već želja da isprobamo neke varijante koje ćemo nastojati što prije i što bolje pripremiti za hrvatsko prvenstvo. Ove utakmice su nam bile korisne i jako dobro došle da vidimo u kakvom smo stanju i preostaje nam još ovaj tjedan, nakon dva dana pauze povodom Uskršnjih blagdana, da se što bolje pripremimo za prvo kolo i utakmicu s Cibonom.

Osim Ante Delaša koji je zbog ozljede propustio obje utakmice, iz Beograda se ozlijeđen vraća i Marko Ramljak.

- Vidjet ćemo kad se vratimo u Zadar što će reći naša zdravstvena služba. Mislim ipak da ozljede nisu toliko ozbiljne i da će obojica nastupiti u prvom kolu prvenstva.

Nazor se nada da će momčad u dobrom stanju dočekati otvaranje Lige za prvaka protiv Cibone...

- Sigurno je da bi bilo lijepo pobjedom otvoriti prvenstvo, kao i pobijediti svaku iduću utakmicu. Motiva nam sigurno neće nedostajati. Ta motivacija je ključna u svakoj utakmici, posebno u u utakmicama gdje nećemo biti lovci, kao u ovoj prvoj, nego lovine nekih drugih ekipa. Tu ćemo morati biti čvrsti, te pokazati autoritet i motiv, zaključio je Nazor.

Sponzori