Veterani KK Zadar imaju novo vodstvo 28.01.2016.

Novi predsjednik Miličević

U Jazinama je održana redovna izborna skupština Udruge veterana Košarkaškog kluba Zadar, koja je počela minutom šutnje za sve preminule članove Udruge. Nakon toga je jednoglasno prihvaćeno izvješće rada Udruge u posljednje četiri godine, te je donijet novi statut po kojemu su izabrani novi Upravni odbor i predsjednik.

Dosadašnjeg predsjednika Ivicu Obada naslijedio je Bože Miličević, koji je izabran jednoglasno, kao i cijeli UO u sastavu: Giuseppe Giergia, Duško Radović, Marin Pestić, Stipe Šarlija, Ivan Sunara, Darko Pahlić, Draženko Blažević, Zdravko Jerak, Ivica Obad i Petar Popović. Za likvidatora Udruge izabran je Josip Novak. Novi predsjednik je, između ostaloga, najavio i otvaranje Muzeja hrvatske košarke u Zadru. Veterani KK Zadar su se ujedno htjeli očitovati i o nesuglasicama koje su se pojavile u javnosti u povodu smrti njihova suigrača i prijatelja Bruna Marcelića.

- Duboki naklon i vječno hvala velikanu zadarske košarke Brunu Marceliću za životno djelo utkano u naš klub. Što se svega ostaloga tiče, moramo reći da smo jedinstveno na strani kluba - poručuju u priopćenju veterani KK Zadar.

Sponzori