Delaš: svaka utakmica Zadra i Partizana je derbi 15.11.2015.

Utakmica se igra u ponedjeljak u 21 sat na Višnjiku.

Pred košarkašima Zadra je derbi 10. kola ABA lige. Na Višnjiku će u ponedjeljak (21 sat) ugostiti momčad Partizana. Klub iz Beograda već neko vrijeme muči se s financijskim problemima zbog čega nisu među kandidatima za vrh ljestvice.

Utakmica s Partizanom je uvijek derbi, najavio je branič Zadra Ante Delaš.

"Svaka utakmica Zadra i Partizana je derbi, tako je bilo kad sam prije tri godine igrao za Zadar, a tako je i sada. Mogu samo reći da ćemo mi dati svoj maksimum i nadam se da ćemo odigrati najbolju utakmicu sezone. Oni su jedna dobra momčad, koja zna biti opasna pogotovo ako se ne uđe s punim angažmanom. Pozivam navijače da nas podrže, volio bih da bude puna dvorana", poručio je Delaš koji je zadovoljan svojom brzom prilagodbom u momčad Ante Nazora...


''Poznajem trenera i sustav koji radi. Drugačiji je sustav igre u odnosu na moj prošli boravak u Zadru, ali to je zbog drugačijeg profila igrača. U svakom slučaju prilagodba u Zadru ide puno lakše nego li to bilo u bilo kojem drugom klubu''. 

Trener Zadra Ante Nazor, bez obzira na brojne nedaće gostujućeg sastava, upozorava da je riječ o opasnom i zahtjevnom protivniku.

"Partizan je uvijek Partizan, to je veliki klub i veliko ime, baš kao i Zadar. Nitko protiv nas u našoj dvorani ne smije biti favorit. Moramo biti makismalno borbeni i koncentrirani da bi ovu utakmicu pobijedili. Riječ je o protivniku koji igra sve kvalitetnije unatoč problemima u klubu. Njihovi igrači daju svoj maksimum i to se vidi u rezultatima u posljednjim utakmicama'', poručio je Nazor.

Sponzori