Ramljak: Puno je lakše gledati na ljestvicu nakon tri pobjede 31.10.2015.

Izjave aktera utakmice

Marko Ramljak, igrač Zadra: Vezali smo jednu lijepu seriju od tri pobjede. Ponosan sam na ekipu, ne sjećam se kad smo posljednji puta djelovali ovako sigurno. Od početka smo nametnuli svoj ritam i nismo protivniku dopustili da uopće pomisli na pobjedu. Svatko je dao svoj doprinos pobjedi. Trebamo nastaviti u ovom ritmu, mislim da ova momčad može još bolje. Puno je lakše gledati na ljestvicu nakon tri uzastopne pobjede, a nadam se da ovu seriju možemo produljiti.

 

Ante Nazor, trener Zadra: Čestitam ovoj prekrasnoj publici koja nas je bodrila u Zagrebu i danas ovdje. Igračima čestitam na pobjedi protiv jedne ozbiljne ekipe. Pobijedili smo euroligaša Cedevitu, pa Olimpiju koja igra Eurokup, što pokazuje da smo na pravom putu. Vjerujem u ovu momčad i smatram da možemo prikazati još bolje igre, imamo još dosta prostora za napredak. Prva moja pobjeda protiv Olimpije nakon četiri poraza? Nazor nije čovjek koji igra playstation na terenu, već je to sve zasluga mojih igrača. Ja sam tu samo da ih usmjerim.

 

Gašper Potočnik, trener Union Olimpije: Čestitam Zadru na pobjedi, bili su bolji cijelu utakmicu. Bila je ovo tvrda utakmica u kojoj je Zadar iskoristio naš umor, imali su više vremena za pripremu. Puno energije se utrošilo u obrani i skoku s obje strane. Mi moramo psihološki vratiti igrače da pokažu sve što znaju. Ovo je mlada momčad koja mora početi vjerovati u sebe. ABA liga je dosta izjednačena i tu moraš u svaki dvoboj ulaziti maksimalno ako se misli doći do pobjede.

 

 

Sponzori