KK Zadar i KPMG traže strateškog partnera 01.06.2015.

KPMG je jedna od najvećih i najuglednijih kompanija u svijetu financija

Košarkaški klub Zadar i tvrtka KPMG, jedna od vodećih investicijskih i revizorskih kompanija u svijetu, potpisali su ugovor o suradnji pri pronalasku odgovarajućeg strateškog partnera za ulaganje u Klub, najavio je direktor Boris Skroće.


- Poštujemo odluku Gradskog vijeća od 20. travnja da pronađemo prihvatljiv model za ulazak strateškog partnera u Klub. Cilj tog procesa jest dugoročna financijska stabilnost i kontinuitet rezultata kojeg smo ove godine već djelomično imali na čemu zahvaljujem momčadi i stručnom stožeru. Kako bi se proces uspješno okončao, pronašli smo partnera koji će nas cijelim putem pratiti, a to je tvrtka KPMG Hrvatska, međunarodna agencija koja se bavi investicijama, financijskim savjetovanjem i revizijom. Potpisali smo ugovor s njima i održali finalni sastanak, tako da od sada KK Zadar intenzivno radi na pronalasku strateškog  partnera. Nadamo se kako će proces biti okončan do kraja ove godine!

KPMG je inače jedna od najvećih i najuglednijih kompanija svijeta u financijskoj branši, a Zadru će pomoći pronaći strateškog partnera.

Sponzori