Nazor: Bez imperativa idemo po pobjedu 24.05.2015.

Želimo odigrati najbolju utakmicu sezone i pobijediti Cibonu u Zagrebu

- U polufinalnu seriju s Cibonom ulazimo bez imperativa, ali uz veliki motiv. Nismo u ulozi favorita, ali ćemo igrati za svoj gušt s velikom željom da iznenadimo protivnika već u prvoj utakmici. Želimo odigrati najbolju utakmicu sezone i pobijediti Cibonu u Zagrebu, poručio je trener Zadra Ante Nazor.

Današnji derbi bit će peti ogled Zadar i Vukova ove sezone. Do sada su obje momčadi dobile po dvije domaće utakmice, a Zadranima je pripao i onaj na  završnom turniru Kupa Krešimira Ćosića u Vukovaru.

- Činjenica je da smo u dosadašnjim susretima bili mnogo bliži pobjedama u Zagrebu, nego li je Cibona bila u Zadru. Ovaj put idemo na  utakmicu bez grča i imperativa, kojega smo imali i u ABA ligi, a pogotovo u Ligi za prvaka, gdje smo se praktički morali vaditi na njihovom  terenu. Sada možemo igrati relaksirano i za naš gušt, posebno ovu prvu utakmicu. Cibona je vrlo iskusna momčad sa kvalitetnim mladim igračima. To  nam je poseban izazov i motiv da odigramo možda i najbolju partiju  sezone i pokušamo ih odmah iznenaditi, ističe Nazor.

Utakmica s Cibonom igra se u 17:20 sati u KC Dražen Petrović uz izravni prijenos na HTV 2.

Sponzori