Zadrani u goste zahuktalom Partizanu 13.03.2015.

25. kolo ABA lige

Košarkaši Zadra danas će se zaputiti prema Beogradu, gdje ih u sklopu 25. kola regionalne ABA lige u nedjelju, uz izravan prijenos na Sport Klubu 1, od 17 sati čeka okršaj s Partizanom, momčadi koja ima jedanaest pobjeda zaredom i koja je već ranije osigurala doigravanje. Pred novinare je nakon turbulentnog tjedna izašao Franko Šango i trener Ante Nazor.

- Ova ekipa Partizana je sigurno kvalitetna i neće biti lako igrati protiv njih, ali mi smo već dokazali da možemo igrati protiv jačih momčadi. I sigurno da će atmosfera tamo biti odlična i bit će gušt igrati protiv njih.

Recept za pobjedu Šango vidi u agresivnosti svoje ekipe od samog početka:

- Trebamo igrati svoju igru, biti agresivni u oba smjera i nadati se najboljem. Taj novi playmaker nam je nepoznanica, ali zato bih izdvojio Mačvana i Pavlovića.

Trener Nazor naglašava kult Partizana kao njihov najveći forte.

- Rekao sam i uoči prve utakmice da je riječ o momčadi koja u ABA ligi košarkaški ima najveću težinu i sam ovaj njihov rast koji će kulminirati kako sezona ide kraju to pokazuje, to je klub koji ima kult kontinuiteta stvaranja igrača, kult trenera i kult navijača i ja svoju momčad pripremam da na najbolji mogući način odgovori na sve i da pokušamo iskoristiti šanse koje će nam se pružiti tijekom utakmice, naravno ako budemo igrali ono što dogovorimo - zaključio je trener Zadra.

VIDEO CIJELE PRESSICE KLIKOM NA OVAJ LINK

Trebamo igrati svoju igru, biti agresivni u oba smjera i nadati se najboljem - smatra Franko Šango.

Sponzori