Zadar dočekuje Cedevitu 07.03.2015.

Derbi 24. kola

Košarkaše Zadra u sklopu 24. kola regionalne ABA lige na Međunarodni dan žena čeka protivnik kojemu u borbi za doigravanje, ali i ostanak u igri za Euroligu, treba pobjeda. Zadrane eventualna pobjeda ostavlja u igri za Eurokup a toga su u momčadi svjesni uz činjenicu da su svi dodatno motivirani da im vrate za bolni poraz u finalu Kupa. Trener Nazor smatra da su dosta zreliji u odnosu na tu utakmicu jer sada znaju gdje su pogriješili. (VIDEO PRESSICE KLIKOM NA OVAJ LINK)

"O kvaliteti Cedevite je iluzorno govoriti jer je riječ o euroligaškoj momčadi koja je poduplana na svakoj poziciji. Imam odličan uvid u njihov kvalitet iz prostog razloga što sam s velikom većinom tih igrača radio što u klubovima, što u reprezentacijama. Parafrazirat ću jednog trenerskog barda kao i prije prve utakmice s njima a to je da ćemo morati igrati bolje nego što možemo da pobijedimo tu utakmicu."

Na upit od koga prijeti najveća opasnost Nazor ističe centra Bilana.

"Popunjeni su na svim pozicijama a on se nekako iskristalizirao iznutra, ali i Pilepić i Gordić izvana. Sjetit ćete se utakmice u finalu Kupa gdje ne možemo zanemariti i učinak Ukića, ali njihova energija i silina je ta na koju moramo dati odgovor baš iz tog razloga što su poduplani na svim pozicijama."

 

Svim ženama ulaz na utakmicu je slobodan.

Ulaznice u prodaji na blagajnama Krešine dvorane na dan utakmice od 10 sati ujutro pa sve do početka susreta u 19 sati.

Prijenos: Doma TV od 19 sati

 

Lovre Bašić: Igramo s odličnom momčadi, ali vjerujem da ćemo se dobro pripremiti jer ovaj tjedan treniramo jako i nadam se da ćemo im vratiti za utakmicu u Kupu.

Kod mene je sad sve u redu, nema nikakvih bolova i spreman sam sto posto za Cedevitu - Bašić o zdravstvenom stanju.

Sponzori