Stiže mađarski Szonloki 13.02.2015.

Zadrani napokon kompletni

Košarkaše Zadra danas s početkom u 18 sati, u Krešinoj dvorani čeka utakmica s izravnim konkurentom iz sredine tablice - Szolnokijem. Hrabri činjenica da su Zadrani nakon svih problema trenirali kompletni.

- Očekujem sve samo ne laganu utakmicu. Dolazi nam tvrd, iskusan protivnik, koji je u dobroj formi. Pripremali smo se za njih kroz posljednju utakmicu s Mega Vizurom, koju su pobijedili i gdje je bio evidentan rast u njihovoj igri. Imaju dosta iskusnih igrača i mogućnost da tijekom cijele sezone mogu otpuštati i dovoditi kvalitetne igrače na poziciji gdje zašteka. To je velika stvar i sigurno je da se neće biti lako suprotstaviti takvom protivniku - osvrnuo se trener Ante Nazor na protivnika.

O stanju u momčadi kaže:

- U srijedu smo prvi put nakon više od 60 dana na treningu bili kompletni, što ne znači da ćemo biti i na utakmici, budući da je to bio tek prvi trening u tom sastavu, ali i to na neki način obećava. Izgubili smo dosta vremena, ali nadam se da se to neće odraziti na ispunjenje naših ciljeva ne samo u ABA ligi, nego i kroz cijelu sezonu.

 Osvrnuo se trener Zadra i na angažman u Podgorici.

- U Podgorici je bilo dobrih elemenata, ali nisam zadovoljan. Smatram da smo trebali dobiti tu utakmicu, protivnik je bio zreo za poraz, ali nismo imali petlju, posebno u trećoj četvrtini u radnom i obrambenom dijelu, odnosno u četvrtoj četvrtini da imamo adekvatnu pas igru i da time zaprijetimo protivniku kada smo najviše trebali. Neće biti teško odigrati bolju utakmicu u odnosu na Podgoricu i nadam se tome.


Ulaznice u prodaji na blagajnama ŠC Višnjik od 10 pa sve do početka susreta u 18 sati.

TV prijenos: SK 1

Sponzori