Zadrani kod Budućnosti 06.02.2015.

21. kolo ABA lige

U subotu s početkom u 19 sati košarkaši Zadra gostuju kod Budućnosti u Podgorici. Mnogobrojni izostanci i krpanje u momčadi obilježili su ovaj tjedan priprema. Ante Nazor, trener Zadra; (Livestream pressice)

- Čeka nas jedna teška utakmica, jedno teško gostovanje jer Budućnost je vrhunska momčad. Moramo napraviti jedan iskorak u radnom dijelu igre, jer nije bila dobra kontrola skoka u zadnjem kolu i taj naš obrambeni štih kojeg gajimo cijele sezone a kojeg nismo pokazali protiv Olimpije. Moramo biti motiviraniji, koncentriraniji i ući puno bolje u utakmicu.

Na pitanja o izostanku Florencea i Ivanova, ali i Bašića i Segarića od prije:

- Uvijek se nađe rješenje. Izostanci otvaraju priliku drugima. Zašto jedan dvadesetogodišnjak ne bi u Podgorici odigrao utakmicu života. Ne smije biti kalkuliranja u glavi koje je bilo primjetno u Ljubljani. Teren je sada jedino mjerilo pa se pokaži. Ja kao trener prvi i igrači sa mnom, zaključio je Nazor.

TV prijenos: SK 3

Marko Ramljak:

- Budućnost je stvarno jaka ekipa, koji god igrač uđe unosi energiju i cijelu utakmicu su u visokom ritmu. Nadam se da ćemo im odgovoriti s velikom koncentracijom i velikom energijom. Bez obzira na zadnji poraz, šteta bi bilo upropastiti ovaj dobar niz u zadnjih deset kola. Treba ići kolo po kolo pa ćemo podvući crtu na kraju sezone.

Sponzori