Zadrani kod Olimpije 31.01.2015.

Borba za Eurocup

Košarkaši Zadra danas kreću na put u Ljubljanu gdje ih u nedjelju čeka susret s izravnim konkurentom za peto mjesto. Pobjednik tog susreta će biti u velikoj prednosti jer ostaje sam na toj poziciji i sa šansom da u zadnjim kolima uhvati i poziciju koja vodi u doigravanje. Svjestan toga je i trener Zadra, Ante Nazor. (Livestream pressice)

- Igramo s protivnikom koji ima jednak broj pobjeda kao i mi. Uz to i onaj poraz na domaćem terenu od njih, mislim da nema većeg motiva za moje momke da se što ozbiljnije pripremimo za tu utakmicu, da uđemo angažirani, maksimalno borbeni i koncentrirani, te da tražimo našu šansu za pobjedu na njihovom parketu.

Riječ je o kvalitetnoj ekipi koja ima svoju čvrstinu, koja ima jako dobre partije na oba fronta - u ABA ligi i Eurocupu, ali i određene slabosti i ja se nadam da ćemo to na vrijeme znati prepoznati i kazniti.

Sigurno da imamo veliku motivaciju pred ovu utakmicu jer s njima dijelimo peto mjesto. Prvu utakmicu smo izgubili doma pa nam je to i motiv više. Imaju dobre šutere i iskusnog playa i tu vidim najveću opasnost. Ne smijemo dopustiti da se razigraju - misli Franko Šango.

 

Sponzori