Zadrani kod Levskog 20.01.2015.

Traži se pobjeda

Košarkaše Zadra nakon teškog poraza od Zvezde čeka put u Bugarsku te gostovanje kod Levskog iz Sofije. Prava prilika za ispiranje gorkog okusa poslije sinoćnjeg poraza smatra pomoćni trener Franko Sterle.

"Poznato je da Levski ima određenih problema, i to prvenstveno u sastavljanju momčadi, ali mi se ne smijemo na to obazirati već moramo razmišljati kako popraviti određene segmente u igri koji nisu bili dobri u jučerašnjoj utakmici protiv Zvezde. Kao najbitniji segment; moramo podići nivo onog radnog dijela igre - prvenstveno igra na liniji dodavanja, košarkaški stav, dobre blokade, kontrola skoka, trčanje u oba smjera jer to će nam automatski podići nivo energije u igri i donijeti toliko željene lagane poene iz kontre, polu-kontre ili eventualno skoka u napadu. Mislim da je ključ utakmice isključivo u našim rukama i da moramo opravdati ulogu favorita."

TV prijenos: SK1

Sigurno da nas ne očekuje lagan posao jer smatram da toga u ovoj ligi nema, ali mi idemo tamo po pobjedu i moramo promijeniti pristup jer na utakmici protiv Zvezde nije bio na nivou. Ne smijemo podcijeniti protivnika i uz sav respekt prema Levskom, mi u Sofiju dolazimo po bodove. - Marko Ramljak

 

Sponzori