Zadar dočekuje Union Olimpiju 07.11.2014.

Traži se treća pobjeda

U sedmom kolu Zadrani će dočekati šestoplasiranu Union Olimpiju, i protiv jakog protivnika pokušati prekinuti niz od tri poraza te izboriti svoju treću domaću pobjedu.

Ogled s Olimpijom najavio je igrač Zadra Juraj Segarić:

- Olimpija se nalazi na šestom mjestu sa tri pobjede i tri poraza i riječ je o vrlo dobroj momčadi. Imaju odličnog playmakera Marinovića, koji je motor momčadi i kojega ćemo morati zaustaviti. Ako to uspijemo, napravit ćemo dobar dio posla.

Na centarskim pozicijama su Begić i Omić, također iskusni i kvalitetni igrači. Trebamo ući kao i svaki put, bez puno respekta, sa željom za pobjedom i uz naše navijače, koji nas bodre iz utakmice u utakmicu, odraditi što bolji posao i pokušati doći do pobjede. - kaže u najavi utakmice Juraj Segarić, playmaker Zadra.

Atmosfera je, nadovezao se trener Ante Nazor, radna, a u momčadi nema problema s ozljedama.

- Kroz tjedan je sve bilo onako kako treba biti. Naravno, najbolji lijek nakon ova tri poraza bila bi pobjeda. Toga smo svi svjesni i radimo sve u tom pravcu da dobijemo utakmicu. Mnogo bi nam to značilo, jer je protivnik zaista jak. Sigurno bismo tom pobjedom kupili određeni mir.

Pogotovo uoči još jednog teškog domaćeg dvoboja protiv jake Budućnosti pa gostovanja u Mađarskoj.

- Raspored je takav kakav je. Ovo je sport, živ proces. Mojim momcima ne mogu ništa zamjeriti, osim možda pristupa u Skoplju. Na svim ostalim utakmicama bili smo izuzetno borbeni i motivirani i pokazali smo određeni karakter. Nekada nismo imali ni sreće, ali treba nastaviti dalje kvalitetno raditi, pokušati smanjiti crne rupe i onda neće biti problema. Sigurno će nam se to negdje vratiti.

O samoj Olimpiji Nazor kaže:

- Imaju vrlo kvalitetan sastav, ali unatoč tome i određene rupe u igri i oscilacije od briljantnih utakmica, do nekih čudnovatih situacija, poput posljednjeg poraza u ABA ligi od Metalca kod kuće. Tu moramo tražiti našu šansu, nametnuti naš ritam igre, imati agresivnost na oba dijela terena i smatram da onda pobjeda neće izostati. - za kraj će Nazor.

 

PRIJENOS: SK 3 od 19 sati.

Sponzori