Branko Skroče: Oprezno protiv Kaštela! 07.01.2014.

Kup Krešimira Ćosića

Povodom sutrašnje Kup-utakmice protiv Kaštela Ribole svoja razmišljanja s nama su podijelili sportski direktor Branko Skroče i centar Ante Đugum.

- To je jedna utakmica koja je važna jer želimo ići na završnicu Hrvatskog kupa. Igrat ćemo protiv jedne mlade i poletne ekipe koja u A2 ligi nema konkurenciju. Oni su spoj mladosti i iskustva i imaju dva jako talentirana momka – Bendera i Žižića te par iskusnih igrača, od kojih je Režić igrao u prvoj ligi a Rančić i u Zadru. Moramo to shvatiti jako ozbiljno i od prve minute postaviti se da se zna tko je tu tko. Ne smijemo takvoj ekipi dozvoliti da se razigra jer to je uvijek opasno. Zadnje nam je takvo iskustvo od prošle godine protiv Borik Puntamike, kada smo ušli ležerno i dozvolili da se oni razigraju. Imali smo problema u prvom poluvremenu i tek su u drugom stvari sjele na svoje mjesto. Sutra treba pristupiti ozbiljno od prve minute i onda sigurno neće biti problema – kaže Branko Skroče

- Očekuje nas sasvim druga utakmica nego u ligi, gdje nemamo pravo na kiks. Uz dobar angažman mislim da ćemo bez problema ostvariti plasman na final-four – rekao je Ante Đugum.

 

Sponzori