Zadar na otvaranju dočekuje Szolnoki 04.10.2013.

Prvo kolo ABA lige

Sutra u 19 sati zadarski će košarkaši i službeno otvoriti novu natjecateljsku sezonu. U sklopu prvog kola ABA lige na zadarskom će Višnjiku gostovati mađarski Szolnoki Olaj.

Trener Hrvoje Vlašić detaljno je proanalizirao protivnika i detektirao najveće prijetnje iz gostujuće momčadi:

"Neugodna su momčad, dobro izbalansirana, te izrazito šuterski posložena. Zaustaviti njihovu šutersku igru naš je glavni zadatak. Na pozicijama tri i četiri imaju neugodne šutere kojima ne smijemo dopustiti da se razigraju, a na centru imaju iskusnog Badera, koji igra sve bolje i bolje što je stariji. Velika prijetnja stiže i s pozicije playmakera koju drži izrazito neugodni Warren."

Progovorio je trener i o stanju u svojoj momčadi:

"Mislim da smo se dobro pripremili unatoč objektivnim poteškoćama pri slaganju i uigravanju momčadi. Moja je procjena da nam nedostaju barem tri tjedna priprema i nešto jačih prijateljskih ogleda. Imali smo i nekih problema s lakšim ozljedama zadnjih dana, no liječnik i fizioterapeut tu rade odličan posao i vjerujem da ćemo imati cijelu momčad na raspolaganju."

 

 

Molimo sve naše navijače da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice za sutrašnji ogled, budući da prodaja teče nešto sporije nego proteklih sezona zbog ulaska u sustav fiskalizacije. Ulaznice se prodaju po redovom radnom vremenu, od 9 do 12 sati, te od 16 sati pa do početka utakmice.

 

Sponzori