Marino Čačić napustio mjesto direktora 16.06.2013.

Iz osobnih razloga

Marino Čačić više nije prvi čovjek Košarkaškog kluba Zadar. Njegovu je ostavku Nadzorni odbor prihvatio, a opravdana je osobnim razlozima. Oproštajno priopćenje direktora Čačića prenosimo u cijelosti:

"Prilikom razgovora o prihvaćanju uloge direktora KK Zadar usmeno sam s članovima Nadzornog odbora dogovorio probni rok od 6 mjeseci. Tragom tog dogovora sporazumno smo dogovorili raskid ugovora te odlazim s mjesta direktora KK Zadar, zbog osobnih razloga.

U proteklom razdobulju jako veliki napor uložen je prvenstveno u marketinško unaprijeđenje pozicije KK Zadar. Vjerujem da će započeti uspješni projekti ići dalje, u nekima ću sigurno nastaviti sudjelovati kao volonter.

Puno energije oduzeo mi je proces predstečajne nagodbe koji je, sukladno zakonu, pokrenut krajem veljače. Zahvaljujem svima koji su nesebično pomogli klubu u izradi sve potrebne dokumentacije, što je u tim trenutcima značilo život klubu. Cijeli proces je pripremljen i uvjeren sam u njegovo uspješno okončanje što će bitno olakšati poziciju kluba.

Zahvaljujem svim sponzorima koji i dalje prepoznaju važnost kluba za Zadar i za zadrane.

Zahvaljujem i medijima na korektnom praćenju i smatram da smo imali odličnu suradnju, za koju vjerujem da će se nastaviti i dalje, na obostranu korist i zadovoljstvo.

Zahvaljujem igračima i trenerima koji su maksimalno profesionalno odrađivali svoje zadatke i koju su nam, u konačnici, donijeli puno zadovoljstva ove sezone.

Zahvaljujem navijačima kod kojih je prevladala podrška i pozitivnost u ključnim dijelovima sezone što je i omogućilo igračima da igraju bez "ručnih kočnica" u presudnim trenutcima. Zadar – to ste vi.

Osobno, ostajem navijač i vraćam se na tribine, na kojima će, uvjeren sam, dogodine biti i veća gužva neko protekle sezone."

Ovim putem zahvaljujemo g. Čačiću na uspješno odrađenoj polusezoni za kormilom Kluba. Rezultatska su očekivanja nadmašena, a pod njegovim je vodstvom uspješno započet i spasonosni proces predstečajne nagodbe. Stoga se njegov kratkotrajni mandat s pravom može ocijeniti uspješnim.

Sponzori