Ante Nazor: Ostaje žal za propuštenim prilikama 07.11.2012.

Osvrt na prvih sedam kola

Sedam je kola ovogodišnjeg izdanja ABA lige za zadarskim košarkašima, a trenutno se ss učinkom od dvije pobjede i pet poraza nalaze na pretposljednjem mjestu.

Naravno da takav rezultat ne može biti zadovoljavajuć, no ostaje mnogo mjesta za optimizam s obzirom na to da je više nego očito kako se igra Zadra popravlja iz utakmice u utakmicu. Takvo stajalište potvrdio je i trener zadarskih košarkaša, Ante Nazor, kada smo ga priupitali za komentar dosad učinjenog u ABA ligi:

- Na početku kad smo komentirali raspored rekli smo da bi bili zadovoljni s dvije pobjede iz sedam susreta. Međutim, sada kad smo osjetili sve te ekipe, sigurno ostaje žal za propuštenim prilikama. U sportu se nikad ne smije biti zadovoljan, treba uvijek težiti boljemu. Ono što me čini veselim je činjenica da se dižemo iz susreta u susret. Ipak, te crne rupe u igri treba svesti na minimum. Tek kad to uspijemo, onda ćemo biti kudikamo opasniji svim suparnicima - poručio je.

Prigodu za upisati svoju treću ovogodišnju pobjedu Zadrani će imati u subotu kada na Višnjik stiže vodeća Igokea, koja je tek u prošlom kolu upisala svoj prvi poraz i tako pokazala kako je ipak pobjediva.

Sponzori