Nazor: Momci postaju pravi tim! 03.10.2012.

Reakcije na sinoćnju pobjedu

Ante Nazor: Iskonski poznavatelji zadarske košarke su mi rekli da Zadar uvijek najbolje reagira kad je desetkovan i to sam sinoć i sam osjetio. Momci postaju pravi tim, jedna velika obitelj i na taj način se pobjeđuju ovakve utakmice. Taj osjećaj moramo što duže sačuvati. Među igračima ne bih nikoga posebno isticao jer ovo je prava momčadska pobjeda, iako moram priznati kako je bilo vrhunskih sekvenci pojedinih igrača. Na koncu, pobijedio je Zadar, a ne Travis, Vrbanc ili Nazor. Čestitam svim igračima na bespoštednoj borbi, kakva i dolikuje klubu i zahvaljujem navijačima što su nam bili šesti igrač. Zbog njih sam i ponosan što sam trener Zadra!

Goran Vrbanc: Zahvaljujem se publici što su nam odmah u startu dali dodatni impuls, te suigračima koji su sjajno reagirali nakon poraza od Partizana u neregularnim uvjetima. Svojom igrom mogu biti zadovoljan, ali puno me više veseli naša kolektivna igra i pobjeda.

Romeo Travis: Odigrali smo sjajnu utakmicu i trener nas je sjajno vodio. Ja sam samo obavio ono što se od mene očekivalo, ali moja statistika je potpuno nebitna. Bitna je samo pobjeda. Ponosan sam na svoje suigrače, velika pobjeda za nas.

Sponzori