Poraz od Partizana, oči uprte u Hemofarm 10.03.2011.

Partizan prejak za Zadar

Košarkaši Zadra u 24. kolu regionalne lige gostovali su u Beogradu kod momčadi Partizana gdje se nisu baš dobro proveli. Domaćini su ih ispratili sa 35 koševa prednosti, završilo je s 85-50.

Na početku su se i jedni i drugi mučili da bi došli do koša. Zadar je čak i poveo, imao 6-2, pa i 13-10, i držanje gostiju u igri trajalo je do sredine druge četvrtine kada je Partizan krenuo u seriju 20-4 i tu je sve bilo jasno. Do poluvremena su domaćini uspjeli doći do prednosti od 18 koševa.

Na otvaranju drugog dijelu trica Klobučara donosi Beograđanima +21, Zadrani su tonuli sve dublje u minus a domaćini samo odrađivali posao do kraja.

Zadar je s -35 potpisao svoj 17. prvenstveni poraz. Sa 19 koševa prvi strijelac kod gostiju bio je Marko Car, Brown je dodao 8. Kod domaćina Jan Vesely partiju je završio sa 15 poena.

Puno važnija utakmica za igrače trenera Pina Grdovića jest ona 25. kola kada na Višnjik stiže Hemofarm. Tu Zadrani moraju tražiti pobjedu koja bi značila nastavak nade u opstanak u regionalnoj ligi.

 

Sponzori