Ulaznice u prodaji od 8. rujna 07.09.2010.

Uvodi se status Prijatelja kluba

Organizacijski dio priprema za novu košarkašku sezonu polako je došao do svoje završne faze. U suradnji sa SC Višnjik i njihovom tehničkom podrškom, u srijedu, 8. rujna u prodaju kreću ulaznice za košarkašku sezonu 2010/2011.

Najvažnija vijest jest da se cijene kako godišnjih tako i dnevnih ulaznica neće mijenjati, već će ostati identične onim lanjskim.

Lanjski pretplatnici svoje mjesto moći će rezervirati do 25. rujna, nakon čega se otvara slobodna prodaja za sva nerezervirana mjesta.

Novost je i uvođenje statusa Prijatelja kluba. Također od 8. rujna na blagajni SC Višnjik svi zainteresirani moći će ispuniti pristupnicu s osobnim podacima, a članarina iznosi 200 kuna. Taj iznos odbija se od cijene godišnje pretplate. Članske iskaznice će se dostavljati poštom u roku od nekoliko dana na kućnu adresu.

Prijatelji kluba imat će brojne pogodnosti: na cijenu pretplate i dnevne karte predočenjem članske iskaznice dobija se popust od 5% na godišnju i dnevnu ulaznicu, za svaku godinu u kontinuitetu članstva do maksimalno 25% ( 5 godina). Također članovi kluba imat će i pogodnosti kod partnera KK Zadar kao što su darovni dućan Malta te Adidas.

Članstvu u Prijatelje kluba osim na blagajni SC Višnjik uskoro će se moći pristupiti i putem linka na službenim stranicama KK Zadar.

Radno vrijeme blagajne na Višnjiku jest od 9 do 14 sati svakim radnim danom.

Sponzori