Zadrani nose Adidas 17.07.2010.

Vrijednost ugovora iznosi pola milijuna kuna

Adidas Croatia d.o.o i KK zadar potpisali su ugovor o sponzorstvu čime je Adidas od ove sezone službeni opskrbljivač kluba usportskoj opremi. Dvogodišnji ugovor u vrijednosti od pola milijuna kuna s mogućnosti produljenja potpisali su Tomaž Semič, marketing manager Adidasa te od strane KK Zadar direktor Zdenko Mičić, a u ulozi manekena nove dresove predstavili su mladi košarkaši iz juniorskog pogona KK Zadar. Iznos podrazumijeva različite segmente sportske opreme za košarku.

Drago mi je da se ovaj sportski brand kojeg ne treba pretjerano predstavljati odlučio za suradnju sa našim klubom. Naši igrači dobit će najkvalitetniju opremu, a klub je dobio najkvalitetnijeg partnera - zadovoljanj je bio direktor Mičić.

 

Ponosni smo što se nalazimo u gradu košarke i što će igrači kluba kao što je Zadar nositi naše dresove. Nadamo se da će ova suradnja doprinijeti dodatnoj popularizaciji košarke, kao i afirmaciji mladih igrača. Dugoročno gledano, adidas u suradnji s KK Zadar planira ovdje otvoriti i košarkaške kampove  i raditi na otvaranju košarkaško-turističkog centra- zaključio je manager Adidasa Tomaž Semič.

Sponzori