Granit Vrkić novi sponzor KK Zadar 06.07.2010.

Ugovor je potpisan na tri godine

Novo sponzorsko pojačanje KK Zadar i službeno je tvrtka Granit Vrkić, vlasnik zemljišta i objekta u izgradnji, trgovačkog centra Supernova. Novi sponzor biti će uz KK Zadar sljedeće tri godine, a ugovoreni sponzorski iznos sačuvan je kao poslovna tajna. U teškoj situaciji svojim sponzorskim uključivanjem u košarku daju jaki impuls za nastavak borbe na financijskom planu.

 Svaki novi sponzorski ugovor nam je važan, a Granit Vrkić snažan je partner za budućnost. Ugovor je potpisan na tri godine, iznos je poslovna tajna, a svake godine naknadno će se dogovarati uvjeti.Nadamo se da će suradnja donijeti zadovoljstvo objema stranama, a uskoro očekujemo ulazak i novih sponzora. Klub je do sada pokazao kao se sa relativno skromnim financijskim iznosima može postići dobar rezultat, i sretni smo što je ovako snažan gospodarski subjekt prepoznao KK Zadar kao priliku za novo ulaganje- rekao je u uvodnom govoru diretkor KK Zadar Zdenko Mičić.

 Tvrtka Granit Vrkić vlasnik je zemljišta i objekta SC Supernova Zadar i pripada austrijskoj grupaciji M2 koja ulaže iznimna sredstva u Hrvatsku, te je jedna od vodećih stranih investitora u posljednje tri godine. Supernova Zadar najveći je trgovački centar u Dalmaciji, površine 38 000 m2. Po prvi put u ovom će se centru naći veliki trgovački lanci kojih do sad u Zadru nije bilo.

 Imamo već iskustva s ulaganjem u sport, a za KK Zadar odlučili smo se jer je u pitanju klub s dugom tradicijom, dobro medijski praćen i naš benefit od svega za ovo područje jest ulaganje u košarku – dodao je direktor Granit Vrkića Grgur Jolić.

 Ugovor je potpisan, izmijenjeni su simbolični pokloni, a kad bi primjer Granit Vrkića slijedile i druge tvrtke, bilo bi još više razloga za optimizam.

Sponzori