RIO d.o.o obukao Zadrane 18.12.2009.

Riječka modna kuća brine se da košarkaši Zadra budu ukorak s modnim trendovima

U prostorijama SC Višnjik u četvrtak je svečano potpisan sponzorski ugovor između modne kuće RIO d.o.o i KK Zadar.

Ugovorom vrijednim 120 000 kn, modna kuća RIO omogućila je u tekućoj sezoni košarkašima Zadra i stručnom stožeru odijevanje u skladu sa najnovijim modnim trendovima i kolekcijama ove poznate domaće modne marke.

Ugovor su potpisali Dean Butorac, predsjednik Uprave RIO d.o.o i direktor KK Zadar, Zdenko Mičić.

 Ova je dobra stvar za imiđ kluba, da osoblje bude adekvatno prezentirano i odjećom, na samo dresovima na parketu, već i za putovanja i medijske prezentacije. S obzirom na tešku gospodarsku situaciju, ovo je poruka i drugim tvrtkama u gospodarstvu da se priključe KK Zadar i postanu partneri u marketinškim nastojanjima. Znamo da su financijska sredstva ograničena i buđet za marketing u tvrtkama smanjen, stoga još jednom zahvaljujem na ovom hrabrom potezu tvrtke RIO d.o.o i poručujem drugima da se priključe i pomognu KK Zadar i zajedno s nama naprave iskorak, jer bez obzira na sve treba raditi svaki dan i boriti se za svoje mjesto na tržištu – rekao je direktor KK Zadar Zdenko Mičić.

 

Tvrta RIO d.o.o vodeća je hrvatska modna kuća u proizvodnji muških odjevnih predmeta te je već punih 60 godina sinonim za profinjenu i elegantnu odjeću, izrađenu od najkvalitetnijih svjetskih tkanina. U Zadru su prisutni već 40 godina s trgovinom koja se nalazi kraj crkve sv. Krševana na Poluotoku.

Poštujući dugogodišnju tradiciju ulaganja u sport i zdravlje, tvrtka RIO daje svoj doprinos i zadarskom sportu. Rio d.o.o i KK Zadar dijele komplementarne ciljeve, a to je prezentacija i izvan domaćih okvira.

Sponzori